Afbudsrejser til Bulgarien

Drømmer eller længdes du efter at opleve smukke Bulgarien, som med sine solrige strande, den fantastiske natur samt imponerende kultur og historie, byder på oplevelser for alle – og så endda til overkommelige priser? Jamen, så er en afbudsrejse til Bulgarien lige noget for dig og din familie eller venner. Oplev for eksempel den verdenskendte Sortehavskyst, den venlige atmosfære fra befolkningen i gaderne, smag det bulgarske køkken eller tag på en længere tur rundt for at se de historiske og kulturelle seværdigheder.

Aktuelle rejser til Bulgarien

Bulgarien
5/5

Original price was: 6.213 kr..Current price is: 5.604 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 2.998 kr..Current price is: 2.886 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 5.717 kr..Current price is: 5.065 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 3.653 kr..Current price is: 3.591 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 5.012 kr..Current price is: 4.071 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 4.380 kr..Current price is: 4.178 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 5.699 kr..Current price is: 5.218 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 7.143 kr..Current price is: 6.109 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 3.757 kr..Current price is: 3.695 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 3.824 kr..Current price is: 3.728 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 5.012 kr..Current price is: 4.478 kr..

Bulgarien
5/5

Original price was: 4.175 kr..Current price is: 4.060 kr..

Bulgarien, en skat ved Sortehavet

Bulgarien, som grænser op mod Tyrkiet i syd og Rumænien i Nord, byder på fantastiske, solrige strande, hvor både børnefamilier og festglade unge mennesker kan nyde mange timer ved stranden med udsigt til nærmest turkisblåt vand.

Fra de livlige, festglade steder som Sunny Beach og Golden Sands til de mere rolige og familievenlige områder som Nessebar og Sozopol, er der noget for alle.

Derudover er der aktiviteter for alle aldre og interesser, omend man søger bjerge at hike i, vandsport til de adrenalinfyldte eller kultur for de historieinteresserede, så kan afbudsrejser til Bulgarien glæde alle.

Afbudsrejser til Bulgarien

Bulgarien er i forvejen et land, der er billigt at rejse til og opleve. Men med afbudsrejser til Bulgarien bliver rejsen endnu billigere. Disse rejser til Bulgarien omfatter som oftest fly samt hotel – og nogle endda med all inclusive oven i hatten – hvilket ikke bare gør rejsen billig, men også gør planlægningen og det praktiske supernemt.

Du finder altså afbudsrejser til Bulgarien for par, der ønsker en romantisk tur, for familier, der skal tage hensyn til børn, og for dem, der er motionister, som ønsker en ferie med oplevelser og bevægelse.

Vælg en af mange rejser til Bulgarien og nyd de mange fordele ved at spare penge, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af ferie eller ren ferieforkælelse.

Fra historie, kultur og gastronomi til natur og eventyr

Bulgariens historie strækker sig langt tilbage til oldtiden, og for de historieinteresserede vil det nærmeste føles som et mekka for ny viden og læring. Et land, som har byen Nessebar, der er en UNESCO-verdensarvsby, og som har mange middelalderlige kirker og smalle brostensbelagte gader.

For dem, der elsker mad, vil Bulgariens lækre køkken, som kombinerer balkanske, Middelhavssmage give dig lokale delikatesser udover det sædvanlige – prøv for eksempel Shopska salat, Moussaka eller bulgarsk yoghurt. Overvej også her at opleve Rosen-festivallen i Kazanlak eller Surva-festivallen i Pernik, som giver et spændende indblik i Bulgariens traditioner og mad.

Bulgarien som land er selvfølgelig også meget kendt for deres smukke natur – og ikke kun for Sortehavskysten. For i dette land finder du også de mægtige Rila-bjerge, hvor du her kan opleve det ikoniske Rila-klostre fra det 10. århundrede, som er omgivet af det smukkeste bjerglandskab i Bulgarien. For de eventyrlystige er det også et land med mange aktiviteter inden for vandreture, cykling, vandsport og ski.

Praktiske overvejelser, som gør din ferie god fra start til slut

Afbudsrejser til Bulgarien giver som ofte kort varsel til at handle og inden for få dage, skal man afsted. Men inden afgang er det vigtigt at gøre sig sine praktiske overvejelser og planlægning, så det bliver en god tur.

Vejrforholdene i Bulgarien er meget solrige og varme i løbet af sommeren, hvilket er oplagt til shorts, kjoler og skjorter, men for dem, der ønsker at hike i bjergene, er godt vandreudstyr og -tøj vigtigt til turen. Og med de lækre badestrande, bør man selvfølgelig også huske badetøj.

Mange vil tro, at Bulgarien udelukkende handler med Euro i det daglige. Trods de tager imod Euro som så mange andre EU-lande, så er deres foretrukne valuta Lev. Ved hoteller og turistattraktioner vil du sagtens kunne betale med Euro, men tager du på mindre loppemarkeder eller udenbys, hvor ikke mange turister kommer, kan det være, at befolkningen kun tager imod bulgarske Lev. Så husk forskellige valutaer til din rejse til Bulgarien.

Rejse til Bulgarien: En skjult perle i Østeuropa

Bulgarien er et land, der ofte overses som en feriedestination, men det er virkelig en skjult perle i Østeuropa. Med sin rige historie, smukke natur og fantastiske kultur har Bulgarien meget at byde på for rejsende. Her er nogle af de ting, du kan opleve, når du rejser til Bulgarien.

Landet

Bulgarien er kendt for sine historiske seværdigheder, og et af de mest imponerende steder at besøge er den gamle by Nessebar. Denne UNESCO-listede by er fyldt med middelalderlige kirker, smalle brostensbelagte gader og en fantastisk udsigt over Sortehavet. Det er et must-see for enhver historieentusiast.

Et andet populært rejsemål er hovedstaden Sofia. Denne by er fyldt med imponerende arkitektur, herunder den berømte Alexander Nevsky-katedral og det imponerende Rila-kloster. Sofia har også et livligt natteliv og et væld af restauranter, der serverer lækker bulgarsk mad.

Bulgarien er også kendt for sine fantastiske strande langs Sortehavskysten. Den gyldne sandstrand i Sunny Beach er et favoritsted for mange rejsende. Her kan du nyde solen, svømme i det klare vand og prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Der er også et væld af strandbarer og restauranter, hvor du kan slappe af og nyde en drink eller en lækker måltid.

Hvad angår befolkning, bor der omkring 7 millioner mennesker i Bulgarien. Dette betyder, at landet ikke er overfyldt, og du kan nyde en mere autentisk oplevelse af landet og dets kultur.

Klimaet

Når det kommer til klimaet, har Bulgarien et behageligt middelhavsklima. Sommermånederne er varme og solrige med temperaturer, der kan nå op på 30 grader Celsius. Vintrene er kølige, men ikke ekstremt kolde, hvilket gør Bulgarien til et ideelt rejsemål året rundt.

Priser på madvarer

Hvad angår priser, er Bulgarien kendt for at være et budgetvenligt rejsemål. Det er langt billigere at spise ude i Bulgarien sammenlignet med mange andre europæiske lande. Du kan nemt finde lækre måltider til en brøkdel af prisen, du ville betale andre steder.

Populære destinationer

Endelig er der nogle rejsemål i Bulgarien, der er særligt populære blandt danskere. Sunny Beach er uden tvivl en af de mest foretrukne destinationer på grund af sin fantastiske strand og livlige natteliv. Andre populære steder inkluderer Varna, Bourgas og Bansko, som er kendt for sine skisportssteder.

Alt i alt er Bulgarien en fantastisk destination, der tilbyder noget for enhver rejsende. Uanset om du er interesseret i historie, kultur, strand eller naturlige skønheder, vil Bulgarien ikke skuffe. Så hvorfor ikke overveje Bulgarien til din næste ferie? Du vil ikke fortryde det.

Modtag seneste
nyheder i indbakken