Ronnums Herrgård

Original price was: 908 kr..Current price is: 778 kr..

Ronnums Hergård ligger på Vargön udenfor Vänersborg, kun 500 meter fra banegården Vargöns. Herrgården ligger i en smuk park område med stor vandrestier lige udenfor. Hunneberget er et populært vandreruter og kan nås let fra mansion. Kort over området er tilgængelige i receptionen.
Gården daterer sig tilbage til den fjerne fortid, og bygningen blev bygget i 1300-tallet. Der er flere spor i gården, der minder alt, der skete på gården i alle disse år.
Start dagen med en omgang træning i deres nybyggede wellness-center med moderne fitnesscenter. Afslut din dag med en beroligende sauna, slappe af i deres komfortable lounge stole og nyde naturen. Hotellet har også en boules domstol, billard og opholdsstuer med spil.
Manor restaurant har en virkelig god køkken serverer internationale retter med en masse inspiration fra Frankrig. Under frokosttid serverer traditionelle svenske retter og i morgen venter en stor morgenmad. Du kan også slappe af i manor bar eller tage en tur i den smukke natur udenfor.
Palæet er blevet renoveret lyse værelser med hyggelige møbler, fladskærms-tv med 18 kanaler, trådløs internetadgang, dvd-system med input til MP3, iPod og digital kamera. Der er standard, superior værelser og suiter. Værelserne flisebelagte badeværelser. Palæet har en parkeringsplads uden for hvor du som gæst parkering uden ekstra beregning. Bemærk venligst at værelserne er beliggende i forskellige bygninger (enten hovedbygning eller anneksbygning).

Lignende rejser

Frankrig
5/5

Original price was: 1.482 kr..Current price is: 1.245 kr..

Frankrig
5/5

Original price was: 3.529 kr..Current price is: 3.388 kr..

Frankrig
5/5

Original price was: 3.318 kr..Current price is: 3.218 kr..

Frankrig
5/5

Original price was: 3.061 kr..Current price is: 2.939 kr..